8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesači Ritma osvojili osam medalja na turniru u Koprivnici
P

Ne propustite

U subotu je u Koprivnici održan bodovni turnir Hrvatskog športskog plesnog saveza u organizaciji ŠPK H-8 Virovitica i ŠPK Koprivnica. Nastupilo je140 parova iz 41 kluba, iz četiri države (Hrvatska, Mađarska, Slovenija, BiH). 

U mlađim osnovcima D2 Vinko Sabolić i Laura Krog bili su odlični u obje discipline, te su nakon otplesanog engleskog valcera i quick-stepa osvojili srebro u standardnim plesovima, a isti su uspjeh ponovili i nakon otplesanih cha cha cha i jive-a u latinsko-američkim plesovima, te osvojili još jednu srebrnu medalju.

U mlađoj mladeži C nastupila su dva para iz ŠPK Ritam. Nakon otplesanog polufinala, Erik Lugomerić i Ana Ciglar prošli su u finale u najboljih šest parova, te otplesali ponovo svih deset plesova (standard: engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox, quick-step, te latin: samba, cha cha cha, rumba, pasodoble, jive) i u konačnom poretku osvojili broncu standardu i broncu u latinu.

U istoj su kategoriji Gordan Grgić i Monika Petrinec osvojili 9. mjesto u standardu i 10. mjesto u latinu.

U starijoj mlađeži D2 Nikola Hanžek i Ivana Jug odlično su otplesali i osvojili zlato u standardu i zlato u latinu. Jednako su uspješni bili i njihovi stariji klupski kolege u veteranima D2, Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević koji su također u obje discipline osvojili zlatne medalje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×