18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesači Ritma uspješni na turniru u Sisku
P

Ne propustite

Ivana Jug, Nikola Hanžek, Marina Tomac-Rojčević i Nenad RojčevićU nedjelju 16. ožujka 2013. održan je u Sisku bodovni turnir Hrvatskog športskog plesnog saveza na kojem su nastupila i dva plesna para Športskog plesnog kluba Ritam Koprivnica.

Plesni par Nikola Hanžek i Ivana Jug u kategoriji starija mladež, na prošlom su turniru ušli u višu kategoriju, D2, te su prvi put nastupili sa po dva plesa u standardu i dva u latinu. Nakon odlične izvedbe engleskog valcera i quick stepa, osvojili su srebro u standardu, a isto tako i srebro u latinsko-američkim plesovima nakon što su otplesali  cha cha cha i jive.

Po prvi puta su na natjecanje izašli Nenad Rojčević i Marina Tomac Rojčević, plesni par u kategoriji veterana. Plesali su samo latinsko-američke plesove i prvo natjecanje završili sa zlatnom medaljom oko vrata.

Slijedeće natjecanje je Prvenstvo Hrvatske u latinsko-američkim plesovima koje će se održati u Koprivnici 23. ožujka 2013. u organizaciji ŠPK Ritam Koprivnica.

Državna prvenstva su specifična u sportskom plesu, jer se parovi natječu samo po starosnim kategorijama. Zajedno plešu parovi svih kvalitativnih  kategorija, u svim kategorijama je veliki broj natjecatelja, te je konkurencija izuzetno jaka.

ŠPK Ritam Koprivnica na Prvenstvu Hrvatske predstavljati će četiri plesna para. U mlađoj mladeži to su Erik Lugomerić i Ana Ciglar, te Gordan Grgić i Monika Petrinec, a u veteranima Damir Valentić i Mihaela Juranić, te Nenad Rojčević i Marina Tomac-Rojčević.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×