14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesni studio Jump uz ples čini i dobra djela
P

Ne propustite

Jumperice u Varaždinu

Koprivnički plesači Plesnog studija Jump, ne miruju ni u vrijeme blagdana. U sklopu božićnih aktivnosti, gostovali su na plesnom spektaklu Plesnog studija JazzOn i Aerobic Centra Tanja iz Varaždina.

Tako je najstarija skupina Jump-a nastupila na svečanoj priredbi u Varaždinu s plesnom točkom Rain, u koreografiji Katarine Pavlek. U sklopu ovog druženja, Jump je ostvario i nove kontakte s novoosnovanim Plesnim studijom Feel iz Varaždina te su već dogovorene i plesne radionice.

Osim plesnih događanja, Jump je i dalje aktivan u projektu „Šalji dalje/Hrvatska” koji su pokrenuli uz pomoć američke organizacije „Pay it forward experience” te će u sklopu svoje male božićne akcije „Čestitka za stranca” pokušati ugrijati srca naših građana stavljajući im u poštanske sandučiće čestitke s najiskrenijim željama. Jedina želja im je, kako kaže voditeljica Andreja Herman, da se ova nesebična djela nastave i da ljudi, barem u ovo blagdansko vrijeme, budu bolji jedni prema drugima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×