Obilazak

Počela je nova pedagoška godina u koprivničkim vrtićima

10:54h
0
Foto: koprivnica.hr

Iz Grada su jučer obišli koprivničke vrtiće Tratinčica, Smiješak, Igra i Sveti Josip, kao i obrte za čuvanje djece Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirići, Dječji osmijeh i Bakino dvorište.

Jučer je za klince počela nova pedagoška godina, pa su iz Grada obišli vrtiće i obrte za čuvanje na području Koprivnice.


Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika, u društvu Melite Samoborec, zamjenice gradonačelnika i pročelnika Darka Ledinskog obišao je tako Dječji vrtić Tratinčica, Dječji vrtić Smiješak, Dječji vrtić Igra i Dječji vrtić Sveti Josip.

– Predškolski odgoj je nešto u što ćemo i dalje ulagati, jer upravo on je temelj daljnjeg obrazovanja. Već sada imamo odlične vrtiće, s odličnim zaposlenicima. Ono što nam je konačni cilj je da cijena vrtića i dalje ostane pristupačna svim roditeljima – rekao je Jakšić.

Obrte za čuvanje djece obišla je Melita Samoborec, a u Koprivnici danas djeluje šest takvih obrta, među kojima su: Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirić, Dječji osmijeh i Bakino dvorište.

– S dadiljama imamo jako dobru suradnju i to od samih početaka, kada još takvi obrti nisu postojali. Upravo s njima i prije nego što je bio razrađen zakonodavni okvir pokretali smo projekte vezane uz njihov rad pa je tako upravo u Koprivnici i otvoren prvi obrt za čuvanje djece – izjavio je Jakšić.

čitam...