28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pohvalno

Počeli upisi učenika u program produženog boravka u novoj školskoj godini, evo kako se prijaviti
P

Mole se roditelji da se jave u školu najkasnije do 12. rujna, kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine, a time i za početak rada produženog boravka.

Ne propustite

Osnovna škola Đurđevac poziva sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program produženog boravka u školskoj 2019./2020. godini.

U program produženog boravka mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda, a produženi boravak kreće s radom. od 16. rujna.

– Još 2016. godine krenuli smo s ovim projektom, a početno smo predvidjeli da će trajati šest mjeseci. Čim smo krenuli s provedbom projekta broj upisane djece je rastao iz dana u dan. Krenuli smo s 14 učenika 2016. godine, a na kraju prošle školske godine bilo je upisano oko 30 učenika.  Produženi boravak je dobro došao obiteljima gdje oba roditelja rade te nemaju mogućnosti koristiti baka servis. Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok, za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Tijekom školske godine učenici će s učiteljicom produženog boravaka biti uključeni u prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada, a produženi boravak će omogućiti više zajedničkog, bezbrižnog i opuštenog druženja roditelja i djece u svojim domovima. Produženi boravak se organizira u suradnji s Gradom, te će jedan dio njegovih troškova snosit Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Cijena produženog boravka za jedno dijete iznosi 500 kn, odnosno 800 kn za dvoje učenika iz iste obitelji koji polaze školu.

Mole se roditelji da se jave u školu najkasnije do 12. rujna, kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine, a time i za početak rada produženog boravka.

Svoj interes roditelji mogu iskazati osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole.

Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×