27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počinje nova nagradna igra „Upecaj me…ako možeš“
P

Ne propustite

Danas je u restoranu Klas u Koprivnici održana tiskovna konferencija na kojoj je prezentirana nagradna igra „Upecaj me…ako možeš“. Prisutne je pozdravio župan Darko Koren koji je istaknuo značaj ove nagradne igre za županijski turizam, posebice u smislu popularizacije ribolovnog turizma.

Gradonačelnik grada Križevaca Branko Hrg zahvalio je svima koji su se uključili u organizaciju ove nagradne igre te na taj način doprinijeli promociji ribolovnog turizma na križevačkom području. U ime organizatora tvrtke SPIX iz Križevaca prisutne je pozdravio direktor Ivica Jurilj, te tajnik ŠRK-a Križevci Mate Babić. Direktor turističkog ureda županijske turističke zajednice istaknuo je kako se prema evidenciji broj prodanih dnevnih ribolovnih dozvola za vrijeme trajanja nagradne igre udvostručio što upućuje na zaključak da je ovaj projekt županijske turističke zajednice naišao na odličan prijem kod ribiča.

 

Nagrade su osigurali: županijska turistička zajednica dvije nagrade po 5 000 kuna, grad Križevci dvije nagrade po 3 000 kuna i ŠRK Križevci dvije nagrade po 2 000 kuna sve na American Express karticama PBZ-a.

19. lipnja u 16,00 sati pustit će se šest markiranih jedinki šarana, po tri jedinke u jezera Ravenska Kapela i Čabraji koje zajedno čine ukupni nagradni fond od 20 000 kuna. Nagradna igra počinje 1. srpnja, a pravila nagradne će biti objavljena na web stranicama TZ KKŽ, grada Križevaca, ribičkim portalima i forumima, te će se dijeliti svakom sudioniku nagradne igre prilikom upisa u registar sudionika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Oldtimeri i stari poljoprivredni strojevi privukli znatiželjnike, pogledajte što je postojalo prije današnjih modernih čuda

Vidovo se i danas slavi u Pitomači, a na trgu je živo i zanimljivo. Izložba oldtimer vozila i stare poljoprivredne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×