15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

„Upecaj me…ako možeš“ – Tri tisuće kuna osvojio ribič iz Zagreba

Ne propustite

Jučer je i službeno završila nagradna igra županijske turističke zajednice „Upecaj me…ako možeš“ koja se održavala na jezeru Rasinja u Rasinji. Pošto do završetka nagradne igre nisu upecana dva šarana koji su nosili nagrade u iznosu od tri i dvije tisuće kuna, iste su prema pravilima nagradne igre dodijeljene na međunarodnom natjecanju Carp cup Rasinja sukladno osvojenom mjestu.

 

 

 

Tako je drugu nagradu, American Express karticu sa iznosom od dvije tisuće kuna, osvojio Ivan Bukovec iz Koprivnice, a prvu nagradu, American Express karticu sa iznosom od tri tisuće kuna, osvojio je Manojlov Mladen iz Zagreba koju je uručio zamjenik župana Darko Sobota. Uz predstavnike županijske turističke zajednice, završetku nagradne igre i podjeli nagrada prisustvovali su i načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman i predstavnik Demtrade-a Boris Dvorski.

 

Zamjenik Sobota pozdravio je članove ekipa koje su sudjelovale u natjecanju te ih pozvao da okušaju sreću u novoj nagradnoj igri „Upecaj me…ako možeš“ koja će započeti 19. lipnja puštanjem šarana u jezera Čabraji i Ravenska Kapela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednostavno je

Kako se riješiti muha koje vam ulaze kroz prozore? Ovaj trik mnogi su proglasili genijalnim

Većina nas veseli se ljetu, no ono što nije tako ugodno su dosadne muhe. Kako se riješiti muha koje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×