Podravka će od mađarske OTP banke tražiti povrat 45 milijuna kn depozita

06:48h
0

Podravka će od mađarske OTP banke tražiti povrat depozita od 45 milijuna kuna, rekao je predsjednik Nadzornog odbora koprivničke kompanije Ljubo Jurčić. Taj je depozit bio dio transakcije, zbog koje su sada Podravkini menadžeri u pritvoru. U tvrki je provedena potraga za ugovorom o depozitu, a kako nije pronađen, svim mogućim kanalima zatraženo je od mađarskih bankara da dostave kopiju. No oni su to odbili.

– Čak sad postavljam pitanje postoji li uopće taj ugovor? Kakav je to dogovor bio? Mi samo pretpostavljamo da postoji neki ugovor, a s naše strane to je depozit u mađarskoj banci, rekao je Ljubo Jurčić.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Kako Mađari nisu pokazali kooperativnost, Nadzorni će odbor u ponedjeljak prihvatiti prijedlog uprave da se od mađarske banke zatraži povrat depozita, pa će na potezu tada biti mađarska strana.

– Za mene je u ovom trenutku ta priča završena. Mi više pregovarati i razgovarati o tome nećemo. To na drugačiji način očito ne možemo saznati, nego da zatražimo povrat novca, zaključio je Jurčić.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...