Podravka i LudensTeatar prijatelji

18:10h
0

Nastavljajući brigu o društvenoj zajednici, a prije svega podizanju kulturnesvijesti građana, Podravka je postala jedini „Prijatelj kazališta” LudensTeatra.

Rezultat je to uspješne suradnje zaživjele osnutkom koprivničkog kazališta ipostavljanja na daske prve predstave „Normanovska osvajanja, a koja jenastavljena i predstavama „Tinta, let i topla voda”, „Nemreš pobjeć odnedjelje” te „39 stepenica”.

– Dobre ideje uvijek nađu plodno tlo, a kad je o kulturnim projektima riječvjerujem da je od iznimna značaja što nas je Podravka prepoznala i doprinijeladaljnjoj afirmaciji kazališta te mogućnosti da radimo na novim predstavama -napomenuo je izvršni producent Ludens Teatra, glumac Sven Šestak.

Podravka i Ludens Teatar potpisanim ugovorom „prijateljstva” kao krunedosadašnjeuspješne suradnje potvrđuju uzajamnu povezanostgospodarstva i kulture. Razvoj društvene zajednice te doprinos aktivnostimaod društvena značaja pokazuju Podravkinu odgovornost te njezin statuspartnera koji ima prema društvu u cjelini.

čitam...