Podravka postala „Prijatelj kazališta“

14:16h
0
Sven Šestak // foto: Radio Koprivnica

Ludens Teatar je objavio da je Podravka postala jedini ‘Prijatelj kazališta’. To je kruna suradnje koja traje od samog početka Ludensa, objasnio je izvršni producent Teatra i glumac Sven Šestak.

– Podravka je od samog početka prepoznala tu jednu potrebu kazališne publike u Koprivnici i našim osnivanjem odmah su nam pružili podršku. A sada smo to napravili kao jednu krunu, jednu suradnju koju smo nazvali Prijatelj teatra, to je nešto više i od generalnog sponzora i od svega. Znači to je jedna velika podrška i pomoć u našem radu – rekao je S. Šestak.

 

Financijski iznos pomoći je poslovna tajna, no poznato je da je Podravka pratila Ludens teatar u predstavama ‘Normanovska osvajanja’, ‘Tinta, let i topla voda’, ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’ i ’39 stepenica’.

Sven Šestak je dodao da Ludens Teatar u Koprivnici nastoji napraviti repertoar, koji će uključivati više izvedbi predstava, naravno, u ritmu prilagođenom gradu.

– Ne možemo igrati svaki dan, jer toliko publike stvarno nemamo, ali ćemo ovako, s vremena na vrijeme, ponavljat neke naslove – najavio je.

Dodao je i da su se već polako počeli pripremati za novu sezonu, a novu premijeru možemo očekivati u jesen.

Izvor: Radio Koprivnica

čitam...