prva hrl za žene

Podravka Vegeta u Rijeci na mišiće dobila Zamet i potvrdila sjajnu pobjedu protiv Lokomotive

Četvrtoplasirani Zamet pokazao se kao tvrd orah za Podravku. Od početka utakmice pa gotovo do kraja, igralo se gol za gol.

19:33h
0
RK Podravka - ŽRK Zamet 27.10.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Rukometašice Podravka Vegete prije dva dana igrale su utakmicu sezone pred svojim gledateljima. U dvorani Gimnazije gostovala je Lokomotiva, najveća konkurencija Podravkašicama u borbi za naslov prvakinja. U dramatičnoj utakmici upisana je pobjeda 16-15, a već danas Koprivničanke je čekala nova utakmica, gostovanje u Rijeci kod Zameta. Od Petikinih cura tražilo se da pobjedom potvrde sjajan rezultat od četvrtka protiv Lokomotive.

Četvrtoplasirani Zamet pokazao se kao tvrd orah za Podravku. Od početka utakmice pa gotovo do kraja, igralo se gol za gol do 45. minute kada su Debelić, Dežić i Ihnjeva prvi put digle Podravku na tri razlike, na semaforu je stajalo 14-17. Kako se bližio kraj utakmice, Koprivničanke su držale prednost i utakmica je završila rezultatom 19-23. Nova dva boda na kontu Podravke.

Najefikasnija igračica Podravke bila je Ihnjeva sa 7 pogodaka, a istaknula se i Kapitanović koja je upisala 11 obrana. Vidak je zabila 4 gola. Kod domaćih djevojaka šest je zabila Mikolić, sve iz sedmeraca.

Prva HRL za žene, 17. ožujak

RK Zamet – RK Podravka Vegeta 19-23

čitam...