Podravkaši osigurali naslov prvaka lige

09:20h
0
alen golubic streljastvo

U šestom pred posljednjem kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem, održanom u Čakovcu, strijelci Podravke osvajanjem prvog mjesta osigurali su prvo mjesto u konačnom plasmanu lige za ovu sezonu. Otpucavši 1 732 kruga ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Alen Golubić, Nikola Mehkek i Hrvoje Verbić jedno kolo prije kraja sezone osvojila je 63 boda i nalazi se na prvom mjestu sa četiri boda prednosti ispred drugoplasirane ekipe SK-Zabok i trećeplasirane ekipa SK-Čakovec koja je osvojila 55 bodova.

U pojedinačnom plasmanu šestoga kola lige prvo mjesto sa 587 otpucanih krugova osvojio je strijelac Podravke Alen Golubić, Nikola Mehkek sa 582 otpucana kruga zauzeo je treće mjesto, a Hrvoje Verbić sa 563 kruga zauzeo je trinaesto mjesto.

Mladi kadet streljačkog Športskog kluba Podravka Tomislav Harambašić sa 551 krugom zauzeo je odlično dvadesetšesto mjesto.

U konkurenciji seniorki Larisa Musić otpucala je loš rezultat od samo 373 kruga što je bilo dovoljno za osvajanje tek jedanaestog mjesta, a u nastupu pištoljaša loš rezultat ubilježio je i Ivan Kolar sa otpucanih 515 krugova i plasmanom na četrdesetčetvrto mjesto.