prvenstvo

Podravkašice danas gostuju u Dugom Selu, bit će to uvertira za europski vikend

Utakmica u Dugom Selu na rasporedu je danas 3. ožujka s početkom u 19.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo.

11:58h
0
QA
Foto: Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete danas gostuju u Dugom Selu gdje će se odigrati 17. kolo 1.HRL za žene.

Koprivničanke su dosad odigrale trinaest utakmica hrvatskog prvenstva sa stopostotnim učinkom, a na tablici 1.HRL trenutno imaju 26 bodova, jednako kao i zagrebačka Lokomotiva koja je odigrala dvije utakmica više. Ova odgođena kola odigrat će se naknadno i sukladno obavezama u Ligi prvakinja koje slijede kao i odigravanju osmine finala hrvatskog Kupa za žene.

Utakmica u Dugom Selu na rasporedu je danas 3. ožujka s početkom u 19.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo. Sudački par u utakmici bit će Šipoš-Zeko, a delegat Predrag Krstanović.

– U ovom teškom razdoblju cure odlično treniraju i vidi se veliko zajedništvo u ekipi što ćemo pokazati na svakoj utakmici koja nas očekuje pa tako i danas protiv Dugog Sela. Bit će to ujedno i naša priprema za ono što slijedi u subotu – rekao je trener Antonio Pranjić uoči današnjeg prvenstvenog ogleda za klupske stranice.

Vrlo je važno spomenuti kako u ovom tjednu osim odigravanja prvenstva, rukometašice Podravka Vegete igraju i utakmicu s Rostov Donom na domaćem terenu i to u subotu 6. ožujka s početkom u 18 sati u SD Gimnazije Fran Galović.