Prvo radno iskustvo

U Podravki kroz Shape posao pronašlo sto ljudi, a ovog trena traže nove pripravnike

14:15h
0
Izložba u Podravki // Foto: Matija Gudlin

Svi kandidati će proći standardni selekcijski postupak pri zapošljavanju, provjeru podataka iz životopisa, psihologijsko testiranje, test engleskoga jezika te psihologijski intervju.

Podravka kroz natječaj ‘Shape your future with a heart’, već peti puta pruža mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

Pripadnici prve generacije Shape pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine i već ostvarili brojne uspjehe u poslovanju, a do sada je zaposleno stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi.

Ove godine svoju će priliku dobiti ukupno 25 magistra ekonomije, matematike, novinarstva, prava, prometa te farmacije. Osim toga, zaposlit će se i magistri inženjeri prehrambenog inženjerstva, agronomije, strojarstva, elektrotehnike te specijalisti zaštite na radu, točnije zaštite od požara.

– Zapošljavanje mladih i ulaganje u razvoj njihovih karijera, ulaganje je i u budućnost kompanije. Važno je da i velike kompanije preuzmu dio odgovornosti te da svi zajedno doprinesemo smanjenju stope nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj. Ponosni smo što je upravo Podravka mjesto gdje mladi ljudi stječu svoje prvo radno iskustvo te im se nudi prilika i za razvoj njihove karijere u našim tvrtkama diljem svijeta – naglasio je Zvonimir Mršić, predsjednik uprave Podravke.

Svi kandidati će proći standardni selekcijski postupak pri zapošljavanju, provjeru podataka iz životopisa, psihologijsko testiranje, test engleskoga jezika te psihologijski intervju.

Oni koji će imati sreće, proći će kroz pripravnički program u trajanju od 10 mjeseci, i to u specijalističkom i pripravničkom dijelu.  

Natječaj traje do 11. rujna, a obrazac za prijavu i dodatne informacije o SHAPE programu nalaze se na http://www.podravka.hr/kompanija/karijera/osvoji-svijet-s-Podravkom .

Pripadnici prve generacije Shape pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine i već ostvarili brojne uspjehe u poslovanju.

Kroz do sada četiri provedena Shape programa u Podravki je zaposleno stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi.