2.6 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
streljaštvo

Podravkini strijelci postigli dobre rezultate u četvrtom kolu županijske Kosinus lige
P

Juniorska ekipa Podravke sa 538 otpucanih krugova ostvarila je drugi juniorski rezultat četvrtog kola Kosinus lige, a u ukupnom poretku lige trenutno zauzima drugo mjesto.

Ne propustite

Na streljani u Križevcima održano je četvrto kolo Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetsku, juniorsku i seniorsku kategoriju u 2018. godini.

U konkurenciji pedesetak natjecatelja iz klubova Koprivničko-križevačke županije strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat  četvrtog kola od podravkinih kadeta ostvario je Luka Jambreuš otpucavši 186 krugova, a nakon četvrtog kola u poretku Kosinus lige trenutno zauzima prvo mjesto sa 735 otpucanih krugova. Gregor Gašparić otpucao je 174 kruga, a nakon četvrtog kola zauzima šesto mjesto sa 643 otpucana kruga. Dinko Blažek u četvrtom kolu lige otpucao je 173 kruga te se sa ukupno 515 krugova trenutno nalazi na osmom mjestu Kosinus lige. Juraj Sušilović sa 174 otpucana kruga nakon četvrtog kola zauzima deveto mjesto.

U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke otpucala je 534 kruga u četvrtom kolu Kosinus lige plasiravši se na prvo mjesto, a nakon četvrtog kola zauzima drugo mjesto.

U pojedinačnim nastupima kod juniora Ivan-Leon Mesić otpucao je 190 krugova te se sa ukpno postignutih 741 krugom nakon četvrtog kola nalazi na drugom mjestu. Rezultat Ivana-Leona Mesića postignut u četvrtom kolu ujedno je  najbolji rezultat svih natjecatelja u svim kategorijama četvrtog kola. Domagoj Petrović sa 177 otpucanih krugova nakon četvrtog kola zauzima treće mjesto sa ukupno 719 krugova, a Ilan Blažek sa otpucanim 171 krugom nakon četvrtog kola zauzima šesto mjesto.

Juniorska ekipa Podravke sa 538 otpucanih krugova ostvarila je drugi juniorski rezultat četvrtog kola Kosinus lige, a u ukupnom poretku lige trenutno zauzima drugo mjesto.

Najbolji seniorski rezultat četvrtog kola od podravkinih strijelaca postigao je Nikola Mehkek otpucavši 187 krugova. Ivana Babić sa 186 otpucanih krugova postigla je četvrti seniorski rezultat četvrtog kola, a Zoran Koprek sa 182 kruga ostvario je peti seniorski rezultat četvrtog kola Kosinus lige.

Nakon četvrtog kola Kosinus lige kod seniora u vodstvu se nalazi Nikola Mehkek sa 757 krugova ispred drugoplasirane Ivane Babić sa 747 krugova i trećeplasiranog Zorana Kopreka sa 745 kruga.

Seniorska ekipa Podravka-1 imala je najbolji rezultat četvrtog kola Kosunus lige otpucavši 555 krugova, a seniorska ekipa Podravka-2 sa 544 otpucana kruga ostvarila je treći rezultat.

Nakon četvrtog kola Kosinus lige u vodstvu se nalazi Podravka-1 sa 2257 krugova ispred drugoplasirane ekipe Podravka-2 sa 2220 otpucanih krugova.

Peto kolo Kosinus lige održat će se 28 listopada na streljani u Đurđevcu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×