ZAHTJEVI VEĆ PRIMLJENI

Poduzetnički inkubator u Đurđevcu dobio uporabnu dozvolu, uskoro stižu prvi stanari

Zahtjevi za Natječaj za zakup poslovnog prostora, raspisan ovoga mjeseca, već su primljeni. U skladu s time, gradonačelnik Janči siguran je kako će se odmah popuniti.

08:36h
0
Foto: Grad Đurđevac

Poduzetnički inkubator u Đurđevcu nakon prolaska tehničkog pregleda dobio je i uporabnu dozvolu. Useljenje prvih poduzetnika očekuje se idući mjesec.

Podsjetimo, u novoizgrađeni prostor smjestit će se nova, malena poduzeća čije poslovanje tek počinje ili su u fazi razvoja, kao i postojeće tvrtke kojima je potreban prostor i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči potvrdio je kako su zadani rokovi izgradnje ispoštovani.

– Jednog dana će tako izgledati i okoliš oko Doma kulture, ali i budući trg koje ćemo urediti u istom stilu . Mislim da se svi slažu da je ova zgrada još jedan dodatak Đurđevcu kojim se mijenja vizura grada i to u modernom, urbanom smjeru. Najveća želja nam je ipak da ovaj projkat potpomogne osnivanju što više novih poduzeća u našemu gradu – kazao je Janči za službene gradske stranice.

Zahtjevi za Natječaj za zakup poslovnog prostora, raspisan ovoga mjeseca, već su primljeni. U skladu s time, Janči je siguran kako će se odmah popuniti.

– Inkubator bez ljudi koji će u njemu napraviti svoje prve poduzetničke pothvate je samo lijepa zgrada koja ne ispunjava svoju svrhu, a naš će inkubator u potpunosti ispuniti svrhu s prvim danom otvaranja – rekao je.

čitam...
Loading...