E-impuls

Za poduzetnike osigurano 250 milijuna kuna

14:59h
0
Izvor: HGK KŽ Koprivnica

Radionica o otvorenom natječaju za poduzetnike E-impuls održana je u srijedu, 31. kolovoza, u HGK Županijskoj komori Koprivnica.

– Kroz E-impuls je za mikro i male poduzetnike osigurano 250 milijuna kuna za 2016. godinu, a visine potpore po projektu kreću se od minimalnih 30 tisuća kuna do maksimalne potpore od 300 tisuća kuna. Rokovi za prijavu su kratki jer je natječaj otvoren do kraja rujna ove godine – naglasila je viša stručna suradnica pri HGK ŽK Koprivnica, Renata Lohajner, u uvodnom dijelu radionice.


Uvjete natječaja, prihvatljivost korisnika,prihvatljivost troškova, način prijave te postupak ispunjavanja obrazaca, koji su sastavni dio prijavne dokumentacije, okupljenim poduzetnicima i obrtnicima prezentirala je voditeljica Odjela za poduzetništvo, ulaganja i ruralni razvoj iz PORE Razvojne Agencije Podravine i Prigorja, Marina Šandor Krznarić.

Na kraju radionice poduzetnici su pozvani da se jave na konzultacije vezano uz E- impuls organizatorima radionice: HGK Županijskoj komori Koprivnica, PORI Razvojnoj agenciji i HOK Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, koji će im rado pomoći oko pisanja projekata i same prijave na natječaj.

čitam...