17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policajci u humanitarnoj akciji skupljali pomoć za potrebite građane
P

Ne propustite

U sklopu preventivnog projekta Policijske uprave koprivničko-križevačke koji se provodi pod nazivom Dan kao san, a namijenjenog ranjivim društvenim skupinama, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica djelatnici Policijske uprave organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za potrebite građane.

– Nažalost i u našoj županiji postoje pojedinci kojima je potrebitija pomoć u vidu svakodnevnih potrepština i odjeće, od osjećaja sigurnosti. Da bi policija i u tom dijelu pokušala pomoći, u suradnji s Crvenim križom, odlučili smo organizirati humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za najpotrebitije – uvodno je rekao Darko Rep, načelnik županijske Policijske uprave.

Nastojanja djelatnika Policijske uprave pohvalila je i ravnateljica koprivničkog Crvenog Križa Adela Sočev.

– Zahvaljujem vam što ste se svi zajedno uključili u ovu našu zajedničku akciju. Potrebe su svakim danom doista sve veće, sigurna sam da i vi to znate i primjećujete na terenu. Gotovo da nema dana da nam netko ne dođe u potrazi, ili za hranom ili za odjećom, a ono što je uvijek najpotrebnije jest dječja odjeća i obuća – istaknula je ravnateljica Sočev, još jednom od srca zahvalivši svima koji su iskoristili ovu priliku da nekome pomognu i na taj način.

Policijski službenici odazvali su se humanitarnoj akciji // Foto: Biljana Čičin-MašanskerDodala je i kako se nada da će se ovakav vid suradnje i nastaviti te je policijske službenike uputila da se i oni njima mogu obratiti za pomoć ukoliko na terenu uoče da je nekome ona uistinu potrebna.

Odazivom policijskih djelatnika i prikupljenim donacijama zadovoljna je i Maja Vrbek, voditeljica projekta Dan kao san.

– Projekt provodimo od rujna prošle godine u suradnji s brojnim partnerima, a njegov je cilj uistinu pomoći te pružiti potporu ranjivim društvenim skupinama. Predviđeno trajanje projekta je dvije godine, a u sklopu njega organizirali smo već brojne aktivnosti – pojasnila je Vrbek, istaknuvši kako su ovom današnjom akcijom odlučili pomoći potrebitim građanima i donacijama u vidu odjeće te nekih potrepština, dok u planu imaju i organiziranje prikupljanja hrane u istu svrhu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×