16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUŠTVENE DJELATNOSTI

Pos’o je dobar, a para laka… Evo nove prilike za zapošljavanjem na neodređeno u gradskoj upravi, pogledajte uvjete
P

Prema navedenom ispada da će buduća bruto plaća, početna, za ovog zaposlenika iznositi 1170 eura mjesečno što bi u konačnici iznosilo oko 850 eura ili 6400 kuna

Ne propustite

Pred manje od mjesec dana pisali smo o novim zapošljavanjima u koprivničkoj gradskoj upravi. Svoje su redove tada popunjavali s višim stručnim suradnikom za gospodarstvo i arhivarom. Isti su se zapošljavali u upravnom odjelu za financije, gospodarstvo i europske poslove kojeg vodi Zdravko Punčikar te odjelu za poslove Gradskog vijeća i opće poslove Grada Koprivnice, kojeg vodi pročelnica Dubravka Kardaš.

Ovih dana objavili su novi natječaj kojim će zadovoljiti potrebe Upravnog odjela za društvene djelatnosti kojim upravlja pročelnica Ana Mlinarić. Njen odjel traži višeg referenta za društvene djelatnosti s kojim će sklopiti ugovor na neodređeno, ali tek nakon što kandidat odradi tri mjeseca probnog rada.

Poziv vrijedi za sveučilišne prvostupnike struke ili stručne prvostupnike društvene ili humanističke struke s najmanje godinu dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Natječaj propisuje i položen državni ispit, uz napomenu da ga mogu i naknadno, u skladu sa zakonom. Obavezno je i poznavanje rada na računalu.

Iz natječaja je vidljiv i iznos plaće koju definira Zakon o plaćama u lokalnoj i područnoj, regionalnoj samoupravi. Kako je navedeno, plaću službenika u upravnim odjelima i službama jedinica lokalne i područne samouprave čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta i osnovice za obračun plaće uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.

– Odlukom o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u Upravnim tijelima Grada Koprivnice za radno mjesto višeg referenta za društvene djelatnosti propisan je koeficijent 1,80 dok je osnovica utvrđena Kolektivnim ugovorom u bruto iznosu 650,00 € – navedeno je.

Prema navedenom ispada da će buduća bruto plaća, početna, za ovog zaposlenika iznositi 1170 eura mjesečno što bi u konačnici iznosilo oko 850 eura ili 6400 kuna.

Prijave na natječaj podnose se zaključno sa 16. veljače.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×