0.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOBRA PRILIKA

Grad zapošljava na neodređeno, traže dva nova djelatnika, za jednog je dovoljna i srednja škola, pogledajte uvjete
G

Novi šefovi postat će im Zdravko Punčikar i Dubravka Kardaš

Ne propustite

Koprivnička gradska Uprava s početkom nove godine popunjava svoje redove te su u tu svrhu objavili dva natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme.

- Oglas -

Kako se može zaključiti iz natječaja objavljenih na gradskoj internet stranici, na Zrinskom trgu imaju potrebu za dva nova zaposlenika i to višim stručnim suradnikom za gospodarstvo i referentom arhivarom.

Prvog potražuje upravni odjel za financije, gospodarstvo i europske poslove kojeg vodi Zdravko Punčikar. U uži izbor za radno mjesto višeg stručnog suradnika za gospodarstvo ulaze magistri struke ili stručni specijalisti ekonomske struke, ako imaju najmanje godinu dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni ispit, poznaju jedan strani jezik i znaju se služiti računalom.

Drugo radno mjesto, referent – arhivar raspisao je Upravni odjel za poslove Gradskog vijeća i opće poslove Grada Koprivnice, kojeg vodi pročelnica Dubravka Kardaš.

- Oglas -

Za ovo radno mjesto uvjeti su nešto jednostavniji pa se mogu prijaviti svi koji imaju završenu srednju stručnu spremu upravne ili ekonomske struke odnosno završenu gimnaziju, također najmanje godinu dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
položen državni ispit i poznavanje rada na računalu.

Za dodati je da se natjecati mogu i zainteresirani koji nemaju položen državni ispit, a kojeg će u slučaju zapošljavanja biti obvezni položiti u skladu sa zakonom.

Služba se za oba radna mjesta zasniva na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Mjesto rada je sami cantar Koprivnice, odnosno Zrinski trg 1.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti