1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potpisani ugovori za javni prijevoz učenika osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija
P

Ne propustite

Župan Darko Koren potpisao je sa predstavnicima prijevoznika ugovore za javni prijevoz učenika osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Županija.

Ugovore su potpisali direktor tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. Damir Pavlović, direktor tvrtke „Čazmatrans-Nova” Dragan Marinović, vlasnik autoprijevoza „Škriljak” Ignac Škriljak iz Podravskih Sesveta i Tomislav Šabić iz HŽ-Putničkog prijevoza.

- Oglas -

Ovom prigodom potpisan je i Okvirni sporazum za uslugu prijevoza učenika osnovnih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija za razdoblje 2015.-2016. godine, a temeljem kojeg je potpisan i Ugovor o javnoj nabavi za obavljanje usluge prijevoza učenika osnovnih škola za 2015. godinu sa tvrtkom Čazmatrans promet d.o.o.. Prijevoznik je dužan obavljati uslugu prijevoza sukladno uputama Naručitelja prijevoza. Svaka relacija podrazumijeva i prijevoz učenika trećih razreda od matične odnosno područne škole do Bazena Cerine u Koprivnici i natrag, pet puta tijekom godine. Cijena prijevoza za 2015. godinu iznosi 7.296.336,25 kuna s porezom na dodanu vrijednost.

Ugovor o kriterijima i načinu sufinanciranja/financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za razdoblje siječanj-lipanj 2015. godine potpisan je sa tvrtkom „Čazmatrans – Nova” d.o.o. Prilikom potpisivanja ugovora za učenike srednjih škola Župan je naglasio „kako je ovaj model sufinanciranja konkretna pomoć roditeljima te će i nadalje sufinanciranje cijene za roditelje ostati isto odnosno iznositi pedeset kuna za autobusnu kartu i dvadeset kuna za vlak”.
Potpisivanju Ugovora su prisustvovali zamjenik župana Ivan Pal i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti