PRVA HRL

Povratak rukometu! Podravkašice lov na novu titulu nastavljaju protiv Sinja

Utakmicu će suditi Kristina Majpruz i Lorena Peharda.

12:58h
0
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

Dugo je pa i predugo trajala pauza u domaćem rukometu. Brojni klubovi bili su nezadovoljni odlukom Hrvatskog rukometnog saveza o prekidanju natjecanja. U konačnici, natjecateljskom se ritmu – ako ga uopće više mogu uhvatiti – vraćaju ovih dana.

Rukometašice Podravka Vegete sutra će, u sklopu 21. kola Prve HRL, u dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, ugostiti Sinj, iako će gošće imati domaćinsku ulogu. Koprivnički sastav, podsjetimo, ima šest bodova više od drugoplasirane Lokomotive koja ima i utakmicu manje.

No, pobjede li Podravkašice sve do kraja, a što se očekuje, okrunit će se novim naslovom prvakinja. Prva stepenica na tome putu jest Sinj čije se rukometašice nalaze na pretposljednjem, 13. mjestu s pet bodova.

– Veselimo se nastavku prvenstva i sutrašnjoj utakmici protiv Sinja. U ovom natjecateljskom zastoju naporno smo trenirali kako bismo što bolji i spremniji dočekali završni dio sezone u kojemu nas očekuju izazovi u prvenstvu i kupu. U sutrašnjoj utakmic,i kao i u uvijek, očekujem maksimalan pristup naših igračica – rekao je za službene klupske stranice trener Antonio Pranjić.

Utakmicu će suditi Kristina Majpruz i Lorena Peharda.

Prva HRL, 21. kolo, subota 8. svibnja, 18 sati, Sportska dvorana Gimnazije Fran Galović Koprivnica:

Sinj – Podravka Vegeta