1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
jedina ponuda

Poznati poduzetnik iz Međimurja kupuje zemljišta u blizini autobusnog kolodvora, u planu su novi stanovi
P

Grad po drugi puta prodaje zemljište za izgradnju stanova u Ulici akademika Josipa Tišljara koja u naravi još nije izgrađena, a trebala bi se nalaziti istočno od centra grada kod autobusnog kolodvora

Ne propustite

Gradsko vijeće Grada Ludbrega danas će održati svoju 13. sjednicu. Na dnevnom redu je 21 točka.

- Oglas -

Jedna od njih je prijedlog Rješenja o prihvaćanju ponude za kupnju zemljišta u Ulici akademika Josipa Tišljara u Ludbregu, i to za dvije čestice – pašnjak u Ulici Miroslava Krleže od 1044 m2 i pašnjak u Ulici Miroslava Krleže od 1317 m2.

Naime, Grad po drugi puta prodaje zemljište za izgradnju stanova u Ulici akademika Josipa Tišljara koja u naravi još nije izgrađena, a trebala bi se nalaziti istočno od centra grada kod autobusnog kolodvora.

Početni iznos cijene za prvu česticu iznosi 263.000 kuna, a za drugu 332.000 kuna.

- Oglas -

Kako stoji u službenim dokumentima, na natječaj za kupnju zemljišta stambeno-poslovne namjene javio se jedan ponuditelj – INSTAL-PROMET KANIŽAJ d.o.o. iz Čakovca s ukupno ponuđenom kupoprodajnom cijenom za obje čestice površine od 2.361 m2 u iznosu od 597.004 kuna.

Ako gradski vijećnici izglasaju prihvaćanje ponude, planirani rok za dovršetak stambenog ili stambeno-poslovnog objekta je krajem 2025. godine.

zemljište
Foto: ePodravina
zemljište
Foto: ePodravina
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti