24.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novo lice

Poznati poduzetnik kupio parcelu, u centru Ivanca izgradit će zgradu za trgovinu, ljekarnu, liječničku ordinaciju i stambene prostore
P

Načelnik Zoran Vrabelj ovih je dana potpisao ugovor o prodaji spomenute čestice, ukupne površine 809 kvadrata. Automatski je Općina postala bogatija za 77 tisuća kuna

Ne propustite

S obzirom na brojne planove koje u Općini imaju, Koprivnički Ivanec uskoro bi mogao postati pravo gradilište. Doduše, dio radova već je aktualan i odnosi se na izgradnju pješačko-biciklističke staze s pripadajućom javnom rasvjetom, koja će se protezati sve do Kunovca.

Osim toga, u planu je izgradnja novog malonogometnog igrališta i novih klupskih prostorija, o čemu smo pisali sredinom rujna, a prije otprilike dva tjedna načelnik Vrabelj upoznao nas je i s informacijom da su na europske fondove prijavili novi vrtić, koji će se graditi uz buduću školu.

Međutim, prije svega toga bageri će stići u samo središte sela, točnije kod društvenog i vatrogasnog doma. I to već iduće godine. Naime, nakon provedenog javnog natječaja, načelnik Zoran Vrabelj ovih je dana potpisao ugovor o prodaji spomenute čestice, ukupne površine 809 kvadrata. Automatski je Općina postala bogatija za 77 tisuća kuna.

Parcelu je kupio Goran Milanović, poznati koprivnički poduzetnik, te se obvezao izgraditi novu zgradu u kojoj će svoje mjesto pronaći trgovina mješovitom robom, ljekarna, liječnička ordinacija i minimalno tri stambena prostora, koja će biti namijenjena iznajmljivanju.

Kako su priopćili iz Koprivničkog Ivanca, novi vlasnik već je započeo s postupkom izrade projektno-tehničke dokumentacije, nužne za ishođenje građevinske dozvole.

– Potpisivanje ovog ugovora predstavlja veliki pomak prema razvoju društvene i zdravstvene infrastrukture na području naše općine – kratko je poručio načelnik Vrabelj.

Milanović i Vrabelj potpisali su ugovor vrijedan 77 tisuća kuna // Foto: Koprivnički Ivanec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×