Predstavljanje natječaja iz programa decentralizacije u Križevcima

12:05h
0

Zaklada Zamah i Program JAKO pozivaju vas na predstavljanje natječaja iz programa Decentralizacije koje će se održati u četvrtak, 28. travnja 2014. godine u 11 sati u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, I.Z. Dijankovečkog 12 u Križevcima.


Potencijalnim ćemo prijaviteljima (uglavnom udrugama, ali i zainteresiranim ustanovama) predstaviti Natječaj za sufinanciranje lokalnih volonterskih centara, vrijedan 1.000.000 kuna, Natječaj za prava djece i podršku obitelji, vrijedan 1.100.000 kuna, te „mali” natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici” kojim se financiraju manji projekti u lokalnim zajednicama.

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Upoznatje se s uvjetima i načinima prijave, prihvatljivim aktivnostima i partnerstvima, detaljima natječajne dokumentacije, najavljenim budućim natječajima i ostalim korisnim informacijama!

Natječajna dokumentacija dostupna je na internetskoj stranici www.zamah.hr, a dolazak se može prijaviti na http://www.zamah.hr/prijavnica/ 

čitam...