24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljanje prakse Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ na Svjetskom kongresu knjižničara
P

Ne propustite

I ove godine Knjižnica i čitaonica „Fran Galović” Koprivnica imat će predstavnika na najvećem međunarodnom skupu knjižničara, Svjetskom kongresu knjižničarskih udruga i organizacija, koji se održava u San Juanu, glavnom gradu Puerta Rica od 13. do 18. kolovoza 2011.

Kongres će okupiti preko 3000 knjižničara i informacijskih stručnjaka iz cijeloga svijeta, a Dijana Sabolović-Krajina održat će izlaganje o praksi koju knjižnica provodi u Koprivnici u potpori socijalnoj inkluziji romske djece, slijepih i slabovidnih osoba, osoba s mentalnim i fizičkim invaliditetom, starijih te nezaposlenih. Njezino sudjelovanje financijski podupiru Ministarstvo kulture RH i Grad Koprivnica.

Članak u e-zborniku kongresa dostupan je na http://conference.ifla.org/sites/default/files/files/papers/ifla77/114-krajina-en.pdf

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×