24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnici Turističkog društva Ptuj posjetili Županijsku Turističku zajednicu
P

Ne propustite

Danas su u Koprivnici bili predstavnici Turističkog društva iz grada Ptuj (Slovenija) sa predsjednikom Albinom Pišekom, te je održan sastanak na temu sudjelovanja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije u okviru aktivnosti „Europski grad kulture“. Iskazan je obostran interes za suradnju, posebno u području kulture, a o detaljima će kasnije biti pojedinačno dogovoreno.

Cilj susreta je predstavljanje Koprivničko-križevačke županije europskoj javnosti, te nastavak višegodišnje suradnje između grada Ptuja i naše Županije koja je posebno intenzivirana prošle godine postavljanjem velike pisanice u Ptuju.

Od strane Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije sastanku su prisustvovali viši stručni suradnici Kristina Sočev i Krešimir Blažek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×