17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnik koprivničke udruge Bolje sutra putuje na seminar u Albaniju
P

Ne propustite

Mario Bobinec predstavljat će koprivničku Udrugu osoba s invaliditetom Bolje sutra na seminaru pod nazivom Mladi sa smanjenim mogućnostima. Seminar organizira Europska volonterska služba, a on će se održavati od 23. do 31. siječnja u Tirani u Albaniji.

– Cilj projekta je osposobiti zaposlenike i volontere za mlade iz EU i zemalja jugoistočne Europe s različitim sposobnostima i, ili, manje mogućnosti. Ciljevi seminara se temelje na neformalnom obrazovanju, kreativnim kazališnm metodama, radionicama, improvizacijama, kojima će se radom u malim skupinama razvijati interkurtularne aktivnosti – istaknula je Marija Mraz, predsjednica udruge Bolje sutra.

Seminar je namjenjen sudionicima koji rade s mladima, voditeljima mladih i volontera u organizacijama mladih, u dobi od 18 do 35 godina. Cjelokupni trošak sudionika snosi organizator, albanska volonterska služba Beyond Barriers Association.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×