namjenska sredstva

Preuređenjem OŠ Gola nastavnici i učenici imat će bolje uvjete rada

Za potrebe košnje trave kupljene su kosilice za područne škole te traktorska kosilica, a za kuhinju sjeckalica koja uvelike pomaže našoj kuharici u svakodnevnoj pripremi hrane, kažu iz škole.

10:01h
0
IMG  scaled
Foto: OŠ Gola

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek nedavno su razgledali preuređenu OŠ Gola za što je škola dobila namjenska financijska sredstva od osnivača.

U učionici kombiniranog razrednog odjela 3. i 4. razreda postavljena su nova vrata, obavljeni su soboslikarski radovi, zatim brušenje i lakiranje parketa, stara rasvjeta zamijenjena je led rasvjetom, kupljeni su novi panoi i ormari te je postavljen umivaonik i pločice oko umivaonika.

Dvije učionice su rekonstruirane, odnosno, jedna prostorija koja je godinama stajala nekorištena proširena je te je premještanjem pregradnog zida dobivene dvije kvalitetne učionice.

Osim uređenja triju učionice, u školi je kompletno preuređena blagovaona. U školu je uvedena i topla voda. Za učenike nižih razreda kupljeni su garderobni ormarići, te je svaki učenik dobio ključić svog ormarića.

– Za potrebe košnje trave kupljene su kosilice za područne škole te traktorska kosilica, a za kuhinju sjeckalica koja uvelike pomaže našoj kuharici u svakodnevnoj pripremi hrane.U vrijeme ljetnih praznika dogradit će se školska zbornica i školska kuhinja – kazala je ravnateljica Violeta Pranjić.

Foto: OŠ Gola
Foto: OŠ Gola