2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pri kraju prva faza obnove Željezničkog kolodvora
P

Ne propustite

Kako je iz koprivničkog regionalnog ureda Hrvatskih željeznica bilo i najavljeno, do kraja godine će biti u potpunosti obnovljena središnja zgrada željezničkog kolodvora u Koprivnici. Skele su uklonjene jer je više od tisuću kvadratnih metara pročelja dobilo izvornu vizuru, kao i dio krovišta te nadstrešnica, a postavljena je i nova stolarija, dok bi postavljanje gromobranske instalacije trebalo biti gotovo ovih dana.
Nabrojeni su radovi dio prve faze radova vrijedne 4,8 milijuna kuna, koji se provode uz nadzor konzervatora Ministarstva kulture, budući da je riječ o secesijskoj zgradi izgrađenoj 1913. godine. Drugom je fazom radova predviđena potpuna obnova unutrašnjosti te njezino građevinsko prekrajanja, za što je već napravljena projektna dokumentacija, no direktor koprivničkog regionalnog ureda HŽ-a Darko Perković nije znao reći kad će taj zahvat početi.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOPRIVNIČKE VODE

OBAVIJEST U nekim ulicama u Koprivnici sutra neće biti vode, evo gdje i kada

Koprivničke vode obavještavaju korisnike vodnih usluga da će zbog radova na vodovodnoj  mreži u petak, 1. prosinca, biti privremeni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti