Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu u koprivničkoj knjižnici

18:51h
0

U koprivničkoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u subotu, 22. siječnja, održat će se pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu do tri godine pod nazivoim „Hokus-pokus“- mali eksperimenti.

Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta te knjižničarka Danijela Petrić, a roditeljima će se prezentirati igre i aktivnosti s ciljem poticanja djeteta na istraživanje, uočavanje promjena i pojava u neposrednoj okolini te zadovoljavanje dječjih potreba za igrom i učenjem. Provodit će se i jednostavni eksperimenti kako bi mališani bolje upoznali pojmove i suprotnosti: toplo-hladno, mokro-suho, mekano-tvrdo. 

Isto tako, knjižničarka će roditeljima preporučiti slikovnice za najmlađe i priručnike za roditelje koji sadrže brojne igre i aktivnosti koje potiču djecu na usvajanje novih spoznaja.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od šest do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do tri godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na prvome katu.

čitam...