Božićni i novogodišnji blagdani

PRIGODNO NAGRAĐIVANJE Podravka radnicima uz plaću daje i dodatnih 3000 kuna u prosincu

Radnicima Podravke ove je godine pored plaće na ime raznih dodataka isplaćeno prosječno 10.100 kuna neto te im je u treći dobrovoljni mirovinski fond po izboru radnika uplaćeno dodatnih 1000 kn neto.

09:22h
0
Foto: Podravka

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, te na ime doprinosa u ostvarenju uspješnih poslovnih rezultata, radnicima Grupe Podravka Hrvatska u prosincu će pored već isplaćenog dodatka na plaću za studeni u iznosu od 1500 kuna biti dodatno isplaćeno 1500 kuna neto u novcu jednokratne nagrade, za što će Podravka izdvojiti ukupno 13,2 milijuna kuna.

– Iznimno nas veseli da smo, uz isplate jednokratnih nagrada našim radnicima za ostvarenje uspješnih poslovnih rezultata, od početka ove godine uveli dodatne mjere stimulacije poput povećanja osnovica plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice. Vjerujem kako ćemo nastaviti s pozitivnim trendovima poslovanja što će se odraziti kroz daljnje poboljšanje statusa naših radnika. Ova dodatna nagrada u prosincu zasigurno će razveseliti sve naše radnike i stvoriti im ugodniju atmosferu u predstojeće blagdansko doba – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Pozitivni trendovi poslovanja u 2018. godini nastavljeni su i u 2019. godini, stoga je, u skladu s poslovnim ostvarenjima, Podravka značajno poboljšala i materijalna prava svojih radnika. Radnicima Podravke ove je godine pored plaće na ime raznih dodataka isplaćeno prosječno 10.100 kuna neto te im je u treći dobrovoljni mirovinski fond po izboru radnika uplaćeno dodatnih 1000 kn neto.

Isplatom nagrada i dodataka na plaću Uprava Podravke želi zahvaliti na zalaganju i trudu svim radnicima koji svakodnevno daju svoj doprinos rastu i razvoju kompanije, ostvarujući tako uspjehe na domaćim i brojnim inozemnim tržištima.

čitam...