pora

Prilika za poduzetnike! Ponovo otvoren natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa ‘B Light’

Cilj Programa je suradnja hrvatskih i mađarskih poduzetnika, razvoj zajedničke tehnologije, usluga ili proizvoda te njihov nastup na novim tržištima.

14:11h
0
B Light logo projekta
B Light

Poštovani poduzetnici, obavještavamo Vas da je u okviru projekta „B Light“ otvoren četvrti, ujedno i posljednji Poziv za dostavu projektnih prijedloga za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Programom „B Light“ se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. HAMAG-BICRO, kao glavni korisnik programa „B Light“, provodi projekt u suradnji s regionalnim (županijskim) razvojnim agencijama s programskog područja.

Cilj Programa je suradnja hrvatskih i mađarskih poduzetnika, razvoj zajedničke tehnologije, usluga ili proizvoda te njihov nastup na novim tržištima.

Četvrti Poziv za projektne prijave otvoren je od 16. studenog 2020. godine do 15. siječnja 2021. godine. U ovom krugu poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2.657.227,01 EUR-a iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Stopa sufinanciranja za male i srednje poduzetnike iznosi 75% od ukupno prihvatljivih troškova projekta. Vrijednost projekta po pojedinom partneru iznosi od 40.000,00 do 160.000,00 EUR-a, što znači da je minimalni iznos bespovratnih sredstava po poduzetniku 30.000,00 EUR-a, a maksimalni iznos 120.000,00 EUR-a.

Provedba projektnih aktivnosti može trajati najviše 12 mjeseci.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije da iskoriste ovu priliku te da se za više informacija obrate u PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije na slijedeće kontakte:
tel.: 048/621-978,
mail: nikolina.balasko@pora.com.hr.

Sadržaj je isključiva odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.