11 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kolegij gradonačelnika

Prodaju se nekretnine, planiraju projekti
P

Ne propustite

Odlučeno je da će se raspisati natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Križevaca kojim će se prodavati zemljišne čestice na kojima se nalazi parkiralište ispred objekta hotela Kalnik.

U Maloj vijećnici Grada Križevaca u četvrtak je održana je 29. sjednica Kolegija gradonačelnika. Prva točka dnevnog reda bila je usvajanje prijedloga Plana nabave za 2016. godinu.

Članovi Kolegija raspravljali su o Odluci za pokretanje postupka bagatelne nabave za tri projekta. Riječ je o izradi projekta pješačko-biciklističke staze u Gornjem gradu kojem je procijenjena vrijednost nabave 32.000 kuna.

Drugi postupak u vrijednosti nabave 40.000 kuna je izrada Plana gospodarenja otpadom za razdoblje 2016.-2021. godine te uređenje putnih jaraka uz nerazvrstane ceste na području lokalne samouprave u vrijednosti 100.000 kuna.

Imenovani su i predstavnici javne nabave za modernizaciju Istarske ulice.

Odlučeno je da će se raspisati natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Križevaca kojim će se prodavati zemljišne čestice na kojima se nalazi parkiralište ispred objekta hotela Kalnik. Neposrednom pogodbom prodavat će se i nekretnina u Obrtničkoj ulici.

Raspravljalo se o mogućnostima postupanja u svezi s Ugovorom o energetskom učinku za zgradu Dječjeg vrtića Križevci. Budući da se izvođač nije držao ugovora, bit će donesena odluka o raskidu ugovora.

Članovi Kolegija prihvatili su Plan prijma na Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradu Križevcima za 2016. godinu kojim se predviđa primanje do 28 osoba koje se vode u evidenciji nezaposlenih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Teniski klub Koprivnica

[FOTO] DOBAR POČETAK SEZONE Najmlađi tenisači i tenisačice Koprivnice sjajni na turniru

Prošlog vikenda, na terenima Teniskog kluba Koprivnica održan je turnir iz kalendara Odbora sjever za djecu do osam, devet...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×