- Oglas -

Ako ste ikada bili na online kladionici, onda ste vjerojatno čuli puno ljudi koji govore o sportskim prognozama. Ovajtekst će vam detaljnije razjasniti što su to zapravo sportske prognoze te zašto su toliko važne za industriju klađenja. 

Online kladionice su često omiljeno mjesto za kladioničare koji žele prognozirati sportske događaje.

Što te trgovine nude svojim kupcima?

- Oglas -

Predviđanja se mogu napraviti za bilo koji sport koji se prenosi na televiziji, uključujući nogomet, košarku, američki nogomet, hokej ili golf.

Kladitelji također mogu predvidjeti druge događaje kao što su konjske utrke ili boks. Online kladionice također nude razne koeficijente i isplate, što znači da se kladioničarima uvijek nađe nešto zanimljivo.

Što je predviđanje?

Predviđanje je izjava ili prognoza o budućnosti nekog događaja. Online kladionice cijelo vrijeme daju predviđanja kako bi poboljšale svoje izglede i zaradile više novca.

Predviđanje može biti bilo što, od toga tko će pobijediti na sljedećim američkim izborima do toga koji će Super Bowl tim biti najbolji. Predviđanja daju mnogi različiti ljudi, a mogu biti bilo što, od obrazovanih nagađanja do čistih laži. No bez obzira kako se zvale, predviđanja su važan dio kockanja.

Postoji nekoliko razloga zašto su predviđanja toliko važna u klađenju. Prvo, one daju kladioničarima način da predvide kako bi se događaji mogli odigrati. To im može pomoći da donesu bolje odluke kada se radi o klađenju na ove događaje. Također im može dati bolju ideju o tome kako funkcionira cjelokupno tržište.

Drugo, predviđanja mogu pomoći kockarima da pronađu vrijednost svojih oklada. To je zato što kladitelji mogu koristiti predviđanja kako bi odredili koje oklade imaju najbolje izglede za dobitak, a koje oklade imaju najmanje šanse za dobitak. To kladioničarima daje bolju priliku da zarade na svojim okladama i smanjuje količinu rizika koji moraju preuzeti za svako pojedinačno kladjenje.

Kako funkcioniraju predviđanja?

Predviđanja rade profesionalci koji analiziraju podatke iz nedavnih utakmica kako bi dali predviđanja o budućim utakmicama. Predviđanja se temelje na statistici i informacijama prikupljenim tijekom igre. Ove informacije mogu uključivati stvari poput kretanja igrača i posjeda lopte.

Cilj predviđanja je povećati šanse za dobitak. Točnim predviđanjem kladioničari mogu steći prednost nad konkurencijom i povećati svoje šanse za dobitak novca. Postoji mnogo različitih vrsta predviđanja, ali najčešća su ona koja uključuju nogomet, košarku i tenis.

Vrste situacija predviđanja

Mnogo je različitih vrsta situacija predviđanja koje se mogu pojaviti u online kladionicama. Evo nekoliko primjera:

  • Kladitelj se kladi na ishod nekog događaja, poput nogometne utakmice ili konjske utrke. U ovom slučaju kladioničar predviđa što će se dogoditi na događaju i ne zanima ga jesu li ona točna ili ne.
  • Kladitelj se može kladiti na to kako će se odvijati određeni događaji, kao što je tko će osvojiti karte ili tko će uhvatiti lopticu bačenu u zrak. U ovom slučaju kladioničara zanima jesu li oni točni (tj. predviđaju ishod) i također utječe li njihova prognoza na ishod događaja (tj. utječe li na to koja momčad ili pojedinac pobjeđuje).
  • Kladionice također nude predviđanja tržišta, što se odnosi na oklade na cijene imovine (dionice, roba, itd.), a ne na ishode događaja. Ove oklade imaju smisla ako mislite da postoji neka temeljna istina u tome što se određuje cijena (na primjer, da će dionice rasti), ali ne ispadnu uvijek tako.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).