28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
motivacijska minuta

Programirajte se
P

(ili kako dati prioritet razgovoru sa samim sobom)

Ne propustite

Sebe uvijek možemo u nečemu poboljšati. Ako nam je to cilj. A trebao bi biti jer on garantira da nam niti u ludilu ne može biti dosadno. Zato, ako ste osvijestili kako komunicirate sami sa sobom i jeste li ste sebi najbolji prijatelj ili vječni saboter, vrijeme je da krenemo i korak dalje. Na većinu stanja koja proživljavamo kroz dan možemo utjecati. Pročitali ste ispravno.

Nulti korak u takvom životu je da shvatite da sve što proživljavamo možemo u trenutku
pojednostaviti direktnim pitanjem; Što ja konkretno mogu napraviti? Nakon toga sve ide
puno jednostavnije. Nemojte se zamarati onim što je izvan vašeg dosega ili utjecaja. Učinite uvijek 100% onoga što možete u određenoj situaciji ili problemu i budite uvjereni da je to dovoljno. Sve ostalo je čista draga i gubljenje vremena. Dakle, kada to prenesemo u okvire našeg emotivnog stanja postoji jednostavan ritual koji pomaže u tome. Koliko puta vam se desilo da vas je neka slika, miris ili krajolik u mili sekundi vratio u neko emotivno stanje. Ako je to moguće slučajno, zašto mislite da se ne može i planirano?

Želite se osjećati motivirano, ispunjeno i puni optimizma? Kada ste se zadnji puta tako osjećali? Što ste radili, u kakvom ste okruženju bili, koji je pravi razlog da ste se tako osjećali? Tu scenu koju vidite i tu ispunjenost koju osjećate sada brzo vežite za neki okidač. Ono što je vama svojstveno i blisko. To može biti neka rečenica koju ćete sami sebi izgovoriti, komad nakita koji ćete uzeti ili kemijska koju ćete držati u ruci. Okidač ne treba biti spektakularan kao čarobni štapić u bajkama, ali ima doslovno isti učinak.

To pozitivno SIDRO za koje se odlučite svaki puta će vas vratiti u stanje koje je vama
poželjno. Naravno, ako odlučite prakticirati ovu vještinu. Jer koliko god mislili da ste osebujni ili posebni postoje stvari koje su univerzalne i funkcioniraju. SIDRO kao čarobni štapić za naše sjajne osjećaje upravo je to. Univerzalno i funkcionalno. I zato ako ste de-motivirani, uplašeni, bezvoljni;

1. Sjetite se kada ste bili motivirani i uspješni.
2. U potpunosti izazovite takvo stanje, stav tijela i osjećaj.
3. Povežite ga s TRIGEROM koji je autentično vaš.
4. Vježbajte svaki dan promjenu vaših stanja.

Jer… vi jeste u potpunosti gospodar svega što mislite, govorite ili osjećate. A sad imate i čarobni štapić za to. Sretno!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×