14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruga slijepih

Projekt Korak po korak ide dalje
P

Ne propustite

Na novom natječaju Ministarstvo socijalne politike i mladih odobrilo je nastavak provedbe programa do 2019. godine.

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije protekle tri godine uspješno je provodila program Korak po korak financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Na novom natječaju Ministarstvo je odobrilo nastavak provedbe programa do 2019. godine.

Program je pružao uslugu osobnog asistenta, odnosno videće pratnje, za 15 korisnika koji su članovi Udruge, a koji žive u samačkim kućanstvima u ruralnim područjima ili su u teškoj ekonomskoj situaciji.

– U nastavku projekta, uz uslugu neophodnu slijepim osobama, Udruga će dati i doprinos nastavku zapošljavanja Margarete Odobašić, djelatnice Udruge, kako bi joj se omogućio kontinuitet u radu usmjerenom na skrb vezanu za slijepe osobe sa područja naše Županije – istaknuo je Alen Kerovec, voditelj programa.

Objasnio je kako je M. Odobašić zaposlena na radnom mjestu videće pratnje te je kroz tri godine svakodnevno pružala uslugu pratnje korisnicima u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, administrativnih poslova, zdravstvene skrbi i edukacija za svakodnevni život.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×