Sjetva uljane repice, berba grožđa, zaštita i prihrana usjeva

[PROMO] Krenite u poljoprivredne radove s Agro-kućom iz Koprivnice

Potražite i ostale artikle iz bogate ponude u poslovnicama Agro-kuće i posjetite ih.

13:00h
0
Foto: Agrokuća

Zalaskom ljeta i početkom termina za sjetvu uljane repice polako se okrećemo jeseni. Vaš nezaobilazni partner za sve poljoprivredne radove je dobro poznata Agro-kuća iz Koprivnice. Neki će već započeti pripreme za berbu grožđa. Poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu te veleprodajna poslovnica u Peterancu postaju mjesta su na kojima će svi poljoprivrednici potražiti sav potreban repromaterijal i opremu za ove i ostale radove.

Na zalihi se već nalaze dovoljne količine sjemena uljane repice renomiranih dobavljača, a također možete izabrati i odgovarajuće gnojivo. Herbicide možete kupiti već od 31,00 kune po litri, ovisno o vrsti i pakiranju proizvoda. Informacije o cijenama i uvjetima nabave možete provjeriti pozivom na brojeve telefona koji su navedeni na njihovoj web stranici.

Pratite stranicu Agro-kuće na Facebooku i informirajte se o svim pogodnostima koje Vam nude.

Agro-kuća iz Koprivnice je već preko četvrt stoljeća Vaš partner u Poljoprivrednim radovima, a ponudom u poslovnici Vrtnog centra na adresi Bjelovarska cesta br. 34 u Koprivnici postali su vodeći dobavljač materijala i opreme za vrt, dom i okućnicu. Time su zaokružili svoju vodeću poziciju u ovoj branši na lokalnom tržištu koju ponosno čuvaju. Trenutno Vam u ovoj poslovnici, između ostalog, nude i bogat asortiman aranžmana od umjetnog cvijeća.

Galeriju fotografija možete razgledati ovdje: https://agro-kuca.hr/aranzmani-od-umjetnog-cvijeca/

Potražite i ostale artikle iz bogate ponude u poslovnicama Agro-kuće i posjetite ih.

čitam...
Loading...