16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KRIŽEVAČKI STOŽER

Proslava sv. Marka Križevčanina odvijat će se pod maskama, tradicionalne procesije neće biti
P

Dogovorene su i mjere za 11. Županijski polumaraton Kalnik - Križevci'20 - KTC te utrku gradskim ulicama 1. Križevačka osmina. Nosit će se maske na startu, svi uključeni bit će evidentirani, mjerit će se temperatura i paziti na razmak.

Ne propustite

Stožer civilne zaštite Grada Križevaca održao je sjednicu na kojoj su razgovarali o epidemiološkoj situaciji.

S obzirom na to da se u ponedjeljak 7. rujna obilježava proslava dana i svetkovine svetog Marka Križevčanina, donesena je preporuka o nošenju maski zbog velikog broja ljudi, neovisno o održavanju mise na Trgu J. J. Strossmayera. Ističu, pritom, važnost korištenja dezinfekcijskih sredstava i održavanje razmaka. Tradicionalne procesije neće biti, dok će Stožer u suradnji s gradskim vodstvom osigurati maske za osobe koje neće imati vlastite.

Također, dogovorene su mjere za 11. Županijski polumaraton Kalnik – Križevci’20 – KTC te utrku gradskim ulicama 1. Križevačka osmina. Nosit će se maske na startu, svi uključeni bit će evidentirani, mjerit će se temperatura i paziti na razmak.

– Stožer će zatražiti mišljenje županijskog Stožera civilne zaštite oko korištenja sportskih
dvorana OŠ Vladmir Nazor i OŠ Ljudevita Modeca za korisnike izvan odgojno-obrazovnog sustava – poručuju.

Govorili su i o odluci kojom se u Koprivničko-križevačkoj županiji ograničava broj na svadbama i uvodi obaveza nošenja maski u zatvorenim prostorima u kojima se obavljaju javne ili gospodarske djelatnosti te odvijaju manifestacije, kulturni ili drugi programi, vjerska ili druga društvena okupljanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×