16.8 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Neki dižu, neki režu

Provjerili smo kakve će uskrsnice dobiti djelatnici gradskih i županijske uprave
P

Ukupno će 30 djelatnika dobiti uskrsnice, bez gradonačelnika i njegovih zamjenika. Prošlih godina nije bilo materijalnih prava zbog mjera štednje, a s obzirom da se situacija financijski stabilizirala te je Grad prošlu godinu završio u plusu od tri milijuna kuna, ove smo ih godine vratili, odgovor je iz Križevaca.

Ne propustite

Nakon što smo izvijestili o stimuliranju zaposlenika u firmama Podravine i Prigorja povodom uskrsnih blagdana, doznali smo i hoće li Koprivničko-križevačka županija te gradovi i njihove firme, isplatiti uskrsnice u vidu bona ili novca svojim djelatnicima.

Po pitanju institucija lokalne i regionalne samouprave, doznajemo da će Koprivničko-križevačka županija svojim namještenicima vrijednost uskrsnice umanjiti za 100 kuna u odnosu na prošlu godinu, pa će im se ovaj put isplatiti dar u naravi u iznosu od 300 kuna.

U Gradu Koprivnici situacija je još neizvjesna kako razgovori između Grada i sindikata još uvijek traju. Međutim, zaposlenici gradske firme Komunalca dobit će poklon bon u vrijednosti 200 kuna kao što je bio i prošlogodišnji, a temeljem Kolektivnog ugovora.

Gradska uprava Đurđevca svojim je djelatnicima za Uskrs darovala bon od 400 kuna kao i prošle godine, a u istoj vrijednosti bonove koje će iskoristiti u KTC-u, dobit će i gradski djelatnici u Križevcima.

– Ukupno će 30 djelatnika dobiti uskrsnice, bez gradonačelnika i njegovih zamjenika. Prošlih godina nije bilo materijalnih prava zbog mjera štednje, a s obzirom da se situacija financijski stabilizirala te je Grad za 2016. godinu završio poslovanje u plusu od tri milijuna kuna, ove godine vratili smo materijalna prava – dobili smo odgovor od Dijane Marković iz Grada.

U Ludbregu uskrsnice, kao ni ranijih godina, nisu predviđene proračunom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×