17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 25. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prvenstvo osnovnih škola u streljaštvu
P

Ne propustite

081203-prvenstvo-skola-u-streljastvu-mNa streljani Grada Koprivnica održano je prvenstvo osnovnih škola skupine Koprivnica u sportskom streljaštvu za djevojčice i dječake.

U konkurenciji dječaka osnovnih škola prvo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole ANG iz Koprivnice sa 507 otpucanih krugova u sastavu Tomislav Harambašić (181), Luka Harambašić (165) i Domagoj Brkić (161). Drugoplasirana ekipa natjecanja je iz osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice sa 489 otpucanih krugova a nastupila je u sastavu Filip Verbić (169), Matija Verbić (160) i David Strmečki (160).

Treće mjesto osvojila je ekipa osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja sa 393 otpucana kruga, a nastupila je u sastavu Tomislav Rodek (175), Matej Maltarić (113) i Dominik Dražilović (105).

U konkurenciji djevojčica osnovnih škola prvo mjesto osvojila je sa 363 otpucana kruga ekipa osnovne škole ANG iz Koprivnice u sastavu Ivana Babić (150), Anamarija Šerbetar (121) i Paula Gadanec (95) krugova.

Drugoplasirana je bila ekipa osnovne škole Legrad sa 329 otpucanih krugova, a nastupila je u sastavu Ozana Mikulić (143), Zorana Petričević (106) i Jelena Bocko (80).

Na predstojeće prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije plasirale su se po dvije prvoplasirane ekipe u konkurenciji dječaka i djevojčica.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Topla prognoza

Malo smo se rashladili, no temperatura će rasti! Bablje ljeto je pred vratima, evo koliko će jesen još pričekati

Bablje ljeto stiže u Podravinu i Prigorje. Izraz je to dobro nam poznat i čim ga čujemo, znamo na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti