Općina Kloštar Podravski

Na radnom sastanku raspravljali o proširenju Poduzetničke zone

10:11h
0
Foto: klostarpodravski.hr

Zaprimljeni su upiti zainteresiranih poduzetnika za aktiviranjem poslovanja u Poduzetničkoj zoni ISTOK, pa se raspravljalo o postavljanju još jedne trafostanice.

Predstavnici HEP ODS-a Elektre Koprivnica Pogon Đurđevac i Općine Kloštar Podravski održali su radni sastanak na kojem se vodila rasprava o zajedničkim izazovima koji ih čekaju u narednoj godini.

Raspravljalo se o važnim temama koje bi trebalo riješiti: o izmjeni rasvjetnih stupova i realizaciji projekta postavljanja LED-rasvjete koji je započet 2015. i trebao bi biti završen tijekom 2017. godine. Dogovoreno je i postavljanje rasvjetnih tijela u ulicama onih naselja općine u kojima je naseljenost veće gustoće, a ulična rasvjeta nedostatna. Predloženo je povlačenje novih mreža prema dijelovima vinogorja gdje postoji interes vlasnika klijeti za priključak na električnu mrežu.

Zaprimljeni su upiti zainteresiranih poduzetnika za aktiviranjem poslovanja u poduzetničkoj zoni ISTOK, pa se raspravljalo o postavljanju još jedne trafostanice. Tako bi se u razvoju i proširenju gospodarske djelatnosti na području naše općine, svim korisnicima omogućio nesmetan rad.

Foto: klostarpodravski.hr

Sastanku su se odazvali upravitelj Ivan Kolarić i predstavnik Odjela za izgradnju gospodin Zlatko Robotić.

čitam...