11.5 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

REA Sjever promovira slikovnicu
R

Ne propustite

Regionalna energetska agencija Sjever će ovog tjedna (15.-18. listopada) promovirati i besplatno distribuirati slikovnicu za djecu. Slikovnica „Eko pustolovina“ je prvenstveno namijenjena djeci 4. razreda osnovne škole, a tematika su obnovljivi izvori energije i zaštita okoliša.

Cilj slikovnice je djecu potaknuti na pozitivno razmišljanje, a posebna zanimljivost je da su tekst za slikovnicu na osnovu scenarija razvijenog od strane Agencije pisale učenice i učenici OŠ „Đuro Ester“ – Patricija Kučan, Marko Papac, Tea Škoda i Lucija Madunić pod vodstvom pfof. Sanje Kapusta, voditeljice novinarske grupe. Ilustracije slikovnice potpisuje gospodin Branimir Dolenec.

Svečana promocija i distribucija slikovnice će se održati u OŠ „Đuro Ester“, dana 15. studenog s početkom u 14:20. Događaju će prisustvovati gradonačelnik Koprivnice, predstavnici Agencije, svi akteri uključeni u ovaj projekt kao i brojni učenici i profesori osnovne škole „Đuro Ester“. U sklopu navedenog događaja bit će promovirani i rezultati projekta U4energy u kojem je sudjelovala OŠ „Đuro Ester“.

Distribucija u preostalim osnovnim školama će se održati u danima nakon svečane promocije.

16.11.2011. Slikovnica EKO pustolovina from Koprivnica.net on Vimeo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime izbora

Županijski SDP analizirao izbore, Golubić: Veseli nas trend porasta naših glasova uoči sljedećih, pogotovo lokalnih izbora

SDP-ova koalicija Rijeke pravde, ako se gledaju glasovi iz Koprivničko-križevačke županije, pobjednik je s nešto više od 19.200 glasova....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×