10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rebalansom smanjen đurđevački proračun
R

Ne propustite

Prvim ovogodišnjim rebalansom plan proračuna Grada Đurđevca smanjen je za 845 tisuća kuna, pa sada iznosi nešto više od 45,1 milijuna.

Prema obrazloženju predlagača, gradonačelnika Željka Lackovića gradskim vijećnicima, najveća promjena je smanjenje na stavci Regije digitalnih muzeja, za koju je Ministarstvo kulture odabralo drugi, za preko milijun kuna jeftiniji način izrade glavnog projekta.

Zatim, na razdjelu za Osnovnu školu Grgura Karlovčana, kojoj je Grad preuzeo osnivačka prava, nakon što je država konačno odredila kriterije za financiranje zna se da će stavka težiti nešto preko 1,7 milijuna, ili kako je naglašeno 300-njak tisuća više nego dok je škola bila u županijskom sustavu skrbi.

Projektiranje i izgradnja reciklažnog dvorišta prema potpisanim ugovorima s Fondom za zaštitu okoliša bit će 200-njak tisuća kuna jeftinija, pa je za toliko smanjen predviđeni izdatak od 2,1 milijuna. Povećan je iznos za izradu energetskih certifikata i to na 320 tisuća kuna, ili za čak četiri puta, jer će taj dokument biti izrađen za sve zgrade u vlasništvu Grada.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK Koprivnica

Koprivnički atletičar Nikola Kovačić izvrstan na Brijunskom polumaratonu

Nikola Kovačić, član AK Koprivnica istrčao je Brijunski polumaraton od 1:53 i time zauzeo 33. mjesto u muškoj kategoriji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×