20.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Recital Rukom u ruci organizirala udruga Bolje sutra
R

Ne propustite

Rukom u ruci naziv je recitala održanog pred prepunom dvoranom COOR-a Podravsko sunce u organizaciji koprivničke Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra i PŠ Kunovec.

Ove godine tema je bila različitost, u kulturi i jeziku, što su najbolje pokazali gosti – predstavnici nacionalnih manjina Albanske nacionalne manjine u Gradu Koprivnici Šerije Ristemi, Katarina Švabek predstavila je Mađarsku nacionalnu manjinu i mađarski jezik čitajući pjesme koprivničanke Melinde Sokač na hrvatskom i mađarskom jeziku, dok su se mladi predstavnici Romske nacionalne manjine iz Udruge Roma „Korak po korak” Koprivničko-križevačke županije predstavili recitacijama na romskom i hrvatskom te pjesmom i plesom. Gošća iz Finske Kaisa Kytömäki otpjevala je dvije pjesme na finskom jeziku.

Uz članove Udruge u programu su sudjelovali  i brojni drugi gosti – članovi udruga osoba s invaliditetom s područja Koprivničko-križevačke županije te gradova Varaždina i Siska. Svečani program  uveličala je Katarina Hudiček iz Donjeg Vidovca te već tradicionalno učenici i zbor OŠ „Braća Radić” Područne škole Kunovec pod vodstvom učiteljice Renate Glavice, Branke Stančin-Levanček i Jasmine Markić, kojima se predsjednica udruge Marija Mraz zahvalila na jedinstven način, recitirajući pjesmu Dragutina Tadijanovića „Da sam ja učiteljica”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super ideja

Legendarni general, podravski heroj dobio mural u Peskima, vide se i đurđevački motivi

Heroj Domovinskog rata, legendardni general i počasni građanin Đurđevca Mladen Markač dobio je svoj mural u kvartu Peski. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×