13.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija istražuje nepravilnosti u poslovanju Podravskog sunca
P

Ne propustite

Dogradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić potvrdio je da je poslovanje Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce na meti policijske istrage. Gradska revizija je još 2011. godine utvrdila nepravilnosti te je naloženo da se one otklone.

– Te neke stvari su navodno bile popravljene, nije više bilo takvih pokazatelja, ali s protekom vremena se pokazalo kako je moguće da neke od tih stvari budu predmetom krim istrage, što danas i jesu. Ja ne mogu preuzimati odgovornost za ono što se tamo radilo. Ako je netko kriv, institucije su tu koje moraju odraditi svoj posao i ako se pokaže da nešto ne valja, naravno da će netko nakon toga odgovarati – kazao je zamjenik gradonačelnice Jakšić.

Sa svime je još 2011. bio upoznat i tadašnji Školski odbor čiji su članovi – aktualna gradonačelnica Vesna Želježnjak i laburistički vijećnik Siniša Bosanac također tražili da se nepravilnosti otklone. Inače, nema zakonskih odredbi o mogućoj  odgovornosti Školskog  odbora.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Slavljenicima krasnih imena na Ž želimo živahan imendan!

Željko, Željana, Želimir i Željka danas slave imendan! Željko je zelena, ekskluzivna, sretna, vesela, draga i izvanredna osoba. Željana je poletna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×