Rudar, Prekodravac i Radnički prvaci u skupinama Treće županijske lige

18:51h
0
100405-lopta-m


Poraz vodećeg Borca iz Imbriovca obilježio je 26. kola Prve županijske nogometne lige, a time bi završnica prvenstva mogla postati zanimljivija. Momčad Graničar u Đurđevcu je pred svojim navijačima pobijedila vodeću momčad Prve ŽNL i osvajače županijskog kupa Borac iz Imbriovca 1-0, a pogodak za devetu pobjedu Graničara i drugi ovosezonski poraz Borca postigao je Hodalić.

Mladost iz Malog Otoka na svom travnjaku pogotkom Lončareka pobijedila je Graničar iz Legrada 1-0, Bratstvo iz Kunovca poraženo je pred svojim navijačima od Omladinac Sloga iz Herešina 5-3, dok je momčad Tehnike upisala sva tri gostujuća boda pobijedivši u Peterancu Panoniju 4-2.

U derbiju kola Ferdinandovac je pobijedio Mladost iz Koprivničkih Bregi 2-0, u Vojakovcu su bodove podijelili Viktorija i Osvit iz Đelekovca odigravši 2-2, Tomislav iz Drnja pobijedio je Sabariju iz Subotice Podravske s više nego uvjerljivih 8-3, dok su u Podravskim Sesvetama bodove podijelili domaća Drava i Miklinovec odigravši 1-1.

Nakon 26. kola i dalje vodi Borac iz Imbriovca sa 64 osvojena boda, drugoplasirana Mladost iz Malog Otoka sada ima tri boda manje, dok se na trećem mjestu s 51 bodom nalazi Osvit iz Đelekovca.

Slijedeće, 27. kolo Prve ŽNL odigrat će se u četvrtak, 3. lipnja s početkom u 17 sati, a prava poslastica očekuje nas u Imbriovcu gdje će vodeći Borac ugostiti drugoplasiranu Mladost iz Malog Otoka.

Druga ŽNL (24. kolo)

Starigrad – Jadran-Galeb Koledinec 4-1
Gornja Rijeka – Podravec Torčec 1-0
Ratar Miholec – Reka 4-1
Drava Novigrad Podravski – Močile 4-1
Prugovac – GOŠK Gotalovo 9-2
Hrv. Bojovnik Mokrice Miholečke – Mičetinac 1-0
Tomislav Sveti Ivan Žabno – Hlebine 16-1
– na ljestvici vodi momčad Močila iz Koprivnice sa 57 bodova

Treća ŽNL (posljednje, 18. kolo)

Grupa Koprivnica
Jedinstvo Pustakovec – Drava Podravska Selnica 1-2
Rudar Botinovec – Mladost Kutnjak 3-0
Rasinja –Zagorec 1-0
Mladost Sigetec – Udarnik Zablatje 5-0

Grupa Križevci
Mladost Veliki Raven – Bilogora Gornja Velika 7-1
Prigorje Sveti Petar Orehovec – Čvrstec 3-1
Dragovoljac Bočkovec –Radnički Križevci 0-0
Sokol Sokolovac – Polet Glogovnica 4-1
Ruševac – Mladost Carevdar 1-1

Grupa Đurđevac
Vinogradar Čepelovac – Bilogorac Šemovci 2-1
Repaš – Graničar Novo Virje 3-3
Bušpan Kozarevac – Mladost Podravske Sesvete 2-1

Naslove prvaka u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi osvojili su Rudar iz Botinovca, Radnički Križevci i Prekodravac iz Ždale. Oni kreću u razigravanje za popunu Druge županijske nogometne lige. Nakon razigravanja prva dva kluba ulaze u Drugu, dok treći ostaje u Trećoj županijskoj ligi.

čitam...