Rukometašice Podravke Vegete oprostile se od sezone na domjenku glavnog sponzora u Štaglju

22:19h
0
Igračice i vodstvo Podravke Vegete u Podravkinom rekreacijskom centru // Foto: RK Podravka - Ivo Čičin-Mašansker

Rukometašice Podravke Vegete službeno su se oprostile od sezone 2014/15. uz roštilj što ga je u restoranu Štagelj u Starigradu priredio sponzor Podravka d.d., odnosno članica Uprave Podravke d.d. i predsjednica Nadzornog odbora RK Podravke s.d.d. Olivija Jakupec uz koju su na oproštaju bili i članovi Nadzornog odbora te predstavnici vlasnika kluba koprivnička gradonačelnica Vesna Željeznjak i njen zamjenik Mišel Jakšić.

Igračicama, trenerima i osoblju kluba obratila se Olivija Jakupec zahvalivši rukometašicama i stručnom stožeru na ogromnom trudu kojeg su uložili u obećani povratak obje hrvatske titule. Taj posao vrlo je uspješno završen i sezona je zaokružena na najljepši mogući način. Sponzor je uz klub u skladu s moguićnostima i ostaje uz klub i dalje.

Predsjednica je zahvalila posebno onim djevojkama koje će nastaviti karijeru u drugim klubovima, što je, nažalost, neminovnost u svijetu profesionalizma nasuprot datim mogućnostima. Zaželjela im je uspješan nastavak karijere, a jasno je da su Podravkina vrata otvorena za talente i povratnice.

Kapetanica Miranda Tatari predsjednici je darovala fotografiju slavlja ekipe Podravke Vegete nakon pobjede nad Zametom i osvojenog prvenstva države. Utvrdimo još jedanput: 21 puta prvakinje države, 20 puta pobjednice Kupa. Jedno vrednije od drugog!

Trener Goran Mrđen nadavao se intervjua ovih dana, a imao je priliku i osobno zahvaliti rukometašicama koje su ga učinile da bude najsretniji u svojoj dugoj karijeri, ali je još jednom ponovio isto i pokazao kako mu je srce puno.

Ovo je ipak bio zatvoreni domjenak, pa ne ulazimo u detalje govora, koji su bili svečarski. Za radne (do)govore bit će vremena, a nas čekaju tri rukometne stvari: prvo susret kvalifikacija za SP rukometašica sa Švedskom 7. lipnja u Koprivnici, drugo objava EHF-a s rejtingom klubova i rasporedom Podravke Vegete u natjecanje Lige prvakinja, izravno ili u kvalifikacijama te službeno očitovanje koje igračice odlaze, a koje dolaze, jer u javnosti se već barata s četiri-pet imena ”u oba pravca”. Ugovori igračicama pretežito su do 30. lipnja, pa ima vremena i za te novosti.

Drugi puta u istom danu uslijedila je zajednička fotografija (već su prozvane milenijskim) na obroncima Podravkina rekreacijskog centra, ranije u gradu.

Izvor: www.rk-podravka.hr 

Foto: RK Podravka - Ivo Čičin-Mašansker