Kobni subotnji izlazak

Sačekao ga na uglu, dobro ga izlemao pa nokautirao i djevojku

16:30h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Šake su letjele, a kako mu mladić (27) nije htio ostati dužan, mlatio je 19-godišnjaka svom snagom tako da se ovaj srušio na tlo.

Subotnji izlazak u Križevcima bio je koban za dvojicu mladića. Oko četiri sata ujutro, kada su obojica već bili pod priličnim utjecajem alkohola, nije im puno trebalo da se sukobe. U ugostiteljskom objektu na Trgu bana Lackovića, 19-godišnjak se okomio na 27-godišnjaka te ga je dobro izudarao šakom u glavu.


Zaštitari su ih odmah izbacili na ulicu i oni su se pješice uputili svatko u svome smjeru. No u oštećenome se kuhala osveta pa je 19-godišnjaka pričekao na uglu u ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, bacio se na njega dok se ovaj još nije stigao snaći i bez pitanja ga počeo rukama i nogama udarati po glavi i tijelu. Šake su letjele, a kako mu mladić (27) nije htio ostati dužan, mlatio je 19-godišnjaka svom snagom tako da se ovaj srušio na tlo.

No bijes u njemu nije jeanjavao pa ga je i dalje nastavio udarati i ritati.

Na tučnjavu su naišle dvije djevojke stare 16 i 20 godina i u dobroj namjeri pokušale spriječiti sukob, a razjareni mladić (27) je maloljetnu djevojku udario šakom u nos.

Morala je intervenirati policija, a mladići su zavšili na liječničkom pregledu u križevačkom Domu zdravlja. Ustanovljene su im lake tjelesne ozljede, ogrebotine po tijelu i licu, a djevojka je imala oguljen nos.

Sve to ne čudi jer je 19-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1,48 promila, a 27-godišnjak je u krvi imao čak 2, 56 promila te je zadržan na triježnjenu.

Obojica su zaradila optužni prijedlog na Prekršajnom sudu.

čitam...