Novo mjesto u gradu

Salon Massage by Marina Klasan prava je umirujuća oaza za opuštanje, poklanjamo vam masažu da se uvjerite i sami

Temeljna je ideja bila osmisliti umirujuću oazu uređenu u orijentalnom stilu, stvorenu za opuštanje.

10:09h
0

U subotu, 14. rujna, svoja je vrata otvorio novi salon za masažu i fotoepilaciju – Massage (by Marina Klasan). Salon je otvoren na adresi Vinogradska ulica 28 u Koprivnici.

Iza imena salona krije se mlada poduzetnica Marina Klasan koja je ljubav prema nečemu čime se pored ostalih obaveza bavila tek u slobodno vrijeme, odlučila pretvoriti u svoju svakodnevicu.

Temeljna je ideja bila osmisliti umirujuću oazu uređenu u orijentalnom stilu, stvorenu za opuštanje, a namijenjenu svakome tko želi sebi (ili nekome drugome) pokloniti zasluženo vrijeme za bijeg od obaveza, žurbe i stresa. Salon će pružati usluge raznih masaža od kojih vlasnica ističe sportsku, opuštajuću, medicinsku masažu te maderoterapiju lica i tijela. U ponudi se nalazi i limfna drenaža – terapija kojom se potiče funkcija limfnog sustava u svrhu opuštanja i uklanjanja boli i natečenosti.

Osim navedenoga, u ponudi će se uskoro naći i još jedna u potpunosti nova usluga na našem području – tretman IPL Adena uređajem. Riječ o trenutno najmodernijem uređaju tvrtke  EFB BEAUTE, najsigurnijoj i najučinkovitijoj metodi uklanjanja dlačica. Uređaj je pogodan i za uklanjanje akni, kapilara i hiperpigmentacija, a učinci su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Ukoliko ste zainteresirani i sami zaviriti i provjeriti kakva se atmosfera, stručnost i usluga krije iza ovog s radošću i pažnjom sprovedenog projekta, možete kontaktirati vlasnicu salona putem Facebooka ili na kontakt broj 099/33-33-321 te dogovoriti svoj termin.

Vaš portal ePodravina.hr u suradnji sa salonom Massage daruje vam masažu cijelog tijela, a sve što je potrebno učiniti je lajkati objavu na facebooku, označiti dvoje prijatelja i podijeliti je na svom zidu. Izvlačenje sretnog dobitnika/ce bit će u nedjelju, 22. rujna!

čitam...